Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebra cântăreață de muzică populară a povestit, la vârsta de 80 ani, ca ea nu a fost dusă la altar de către soțul ei, notează click.ro. Motivul este unul incredibil!

Sofia Vicoveanca (80 ani) nu a fost mireasă niciodată și nici nu a vrut să-și refacă viața după moartea soțului ei. Interpreta a mai povestit că a fost virgină în ziua nunții! S-a căsătorit la 27 de ani, nu la 16, cum ar fi dorit mama sa, ea alegându-și bărbatul, după ce a fost curtată intens. Totuși, aceasta spune că nu s-a considerat frumoasă.

„Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit sursei citate. Artista a fost căsătorită cu Victor Micu, care, din păcate, s-a stins din viață în anul 2003.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-incredibil-pentru-care-sofia-vicoveanca-nu-fost-mireasa-niciodata-eu-nu-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava