Concert pascal
MOPAN Suceava

Andra culege roadele imaginii ei de familistă și de vedetă care s-a ținut departe de scandaluri. Companiile se înghesuie să-și asocieze imaginea cu ea, așa că după contractele cu Banca Transilvania, Maggie și scutecele Huggies, acum solista și-a mai adăugat în portofoliu o reclamă: cea la TransferGo, compania de transferuri internaționale de bani online. Cel mai vechi, dar şi cel mai bine plătit (70.000 de euro) contract al Andrei este cel cu compania Garnier, potrivit click.ro.

Piesele ei se aud în toată lumea, însă dincolo de cariera de solistă, Andra (31 de ani) a devenit și regină pe micul ecran, căci jurizează 3 emisiuni de mare audiență, de la PRO TV: “Vocea României Junior”, “Românii au talent” și, mai nou, “Vocea României”. În plus, artista aduce bani în casă și din contracte de imagine, iar de-a lungul anilor au fost multe la număr. De actualitate este cel cu compania Garnier, pentru care Andra promovează, de 10 ani, produse pentru îngrijirea părului, filmând spoturi publicitare și alături de fiul ei, David. Însă românii care circulă în străinătate ne-au semnalat că au văzut-o pe Andra pe panouri uriașe, și în aeroportul Luton, situat la 50 km de Londra, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-pentru-care-andra-apare-pe-panouri-uriase-anglia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava