Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul din „Lacrimi de iubire”, „Regina” şi „O grămadă de caramele” e cu ochii pe cântar mai ceva ca un manechin. Actorul a fost nevoit să slăbească sau să se îngraşe pentru diverse roluri în filme, însă în ultimul timp s-a ales şi cu o păcătoasă hernie de disc, care îl obligă să pună lacăt pe frigider, potrivit click.ro..

În ultima vreme, Augustin Viziru (37 de ani) a acceptat numai proiectele care i-au plăcut şi care au fost şi remunerate pe măsură. Ofertele pentru emisiuni au fost la fel de dese precum cele pentru filme, aşa că îndrăgitul actor nu a şomat deloc. A continuat colaborarea cu Ruxandra Ion, pentru serialul „O grămadă de caramele”, şi a primit oferta din partea HBO de a juca în serialul „Umbre”. Regizorul Iura Luncaşu l-a distribuit în pelicula „Ghinionistul” şi tot cu el va lucra în următorul proiect, pentru care şi-a propus să îşi subţieze drastic silueta, conform sursei citate..

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-pentru-care-augustin-viziru-fost-obligat-sa-slabeasca-urgent-16-kg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava