MOPAN Suceava

CTP a explicat motivul pentru care s-a oprit la jumătatea lui Teambuilding. Totodată, celebrul gazetar spune că poate aprecia un film comercial, dar acesta nu trebuie să fie „tâmp, gros, slinos și gratuit porcos.” În plus, Cristian Tudor Popescu a recomandat o altă peliculă românească care include termenul „building”, notează click.ro.

La doar 24 de ore după ce a dezvăluit care a fost „relația” lui cu Teambuilding, Cristian Tudor Popescu a avut o nouă reacție pe Facebook. De această dată, jurnalistul a explicat că știe să aprecieze un film „făcut pentru publicul larg”, dar acesta nu trebuie să fie „tâmp, gros, slinos și gratuit porcos.

Filmul lăudat de CTP a fost lansat în 2013. Acțiunea e una pe gustul publicului. „Închei cu cel mai scurt şi util lucru pe care un critic de cinema poate să-l facă în lumea din ce în ce mai grăbită de azi pentru un film care îi place: mergeţi să vedeţi Love Building. Face banii pe bilet”, scrie CTP în finalul mesajului său.

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/primetime/motivul-pentru-care-ctp-a-oprit-teambuilding-dupa-2233362.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava