MOPAN Suceava

Click îți spune motivul pentru care Mihai Bendeac nu se poate transfera la Pro TV de la Antenă. Fostul prezentator de la iUmor a mai fost în trecut aproape de a semna cu trustul „rival”.

După ce l-am văzut ani la rând la masa juraților de la iUmor, Bendeac s-a despărțit anul trecut de emisiunea care i-a adus foarte multă notorietate. Mihai Bendeac nu a comentat, în mod oficial, care au fost motivele care l-au determinat să încheie colaborarea cu iUmor. Ulterior, în presă au apărut informații că ar fi negociat cu alte posturi TV. Până la urmă, nimic nu s-a materializat.

În 2022, după ce s-a aflat că pleacă de la Antena 1, Bedeac ar fi fost curtat de mai multe televiziuni, printre care și Pro TV. Din păcate, veștile n-au fost pozitive nici de această dată.

Motivul pentru care Mihai Bendeac ar fi refuzat colaborarea cu PRO a fost contractul cu Antena 1, care era în continuare în vigoare, chiar dacă acesta părăsise emisiunea iUmor.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-pentru-care-mihai-bendeac-nu-se-poate-2234736.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava