• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Florin Pastramă a dezvăluit care a fost motivul trist pentru care a fost nevoit să-și anuleze nunta în urma cu 11 ani. Brigitte și Florin Pastramă au fost prezenți în cadrul unei emisiuni ProTv unde au vorbit despre nunta pe care au făcut-o de curând, notează click.ro.

Florin Pastramă și-a deschis inima și a dezvăluit că din cauza faptului că tatăl acestuia a făcut infarct în timpul unui botez care a avut loc mai demult în familia lui, a ales să anuleze nunta. „În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu”, a declarat Florin Pastramă la ProTv, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-trist-pentru-care-florin-pastrama-si-anulat-nunta-urma-cu-11-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava