Concert pascal
MOPAN Suceava

Sute de motociclişti din întreaga ţară s-au reunit la finalul acestei săptămâni la Suceava, pe platoul Cetăţii de Scaun, la prima ediţie a festivalului Black&White Motorfest, organizat de Chopper Academy MC România. Festivalul a început vineri, şi deşi vremea nu a fost tocmai ideală pentru o manifestare în aer liber, motocicliştii s-au adunat în număr extrem de mare la Suceava pentru a fi prezenţi la una dintre cele mai mari evenimente de acest gen din ţară. După deschiderea oficială şi primirea motocicliştilor veniţi din toate colţurile ţării, au urmat concertele de folck-rock, prima trupă care a concertat fiind Aproape Unplugged, formată din Gilly Barbu şi suceveanul Vlad Nedelcu. După recitalul acestuia, pe o vreme rece pentru această perioadă, pe scenă a urcat unul dintre cei mai mari artişti din România, Mircea Baniciu.

Pentru acesta, concertul de la Suceava a fost unul cât se poate de special, el urcând pe scena de la Black&White Motorfest în ziua în care a împlinit vârsta de 66 de ani. După un concert în care publicul a putut să asculte cele mai cunoscute piese ale lui Mircea Baniciuc, toţi cei prezenţi i-au cântat „La Mulţi Ani!” fostului membru al legendarei trupe Phoenix. Seara de vineri s-a încheiat cu un foc de tabără şi un after party în care muzica live a fost asigurată de cei doi membri ai trupei Aproape Unplugged.

Sâmbătă, a doua zi a festivalului a început cu o paradă moto, la care sucevenii au putut să admire cele câteva sute de motociclete ale celor care au venit la Black&White Motorfest. Ziua de sâmbătă a fost rezervată rock-ului. După un concert susţinut de o trupă din Suceava, pe scenă au urcat membrii trupei Bucovina, care timp de doi ani consecutiv a fost votată cea mai bună trupă de metal din România. Cu un public de câteva mii de persoane, trupa Bucovina şi-a încântat fanii cu piese precum „Spune tu, vânt”, „Luna peste vârfuri”, „Zi după zi, noapte de noapte”, „Straja” sau „Mestecăniş”, dovedint încă o dată, dacă mai era nevoie că este una dintre cele mai cunoascute şi apreciate formaţii de metal din România.

După Bucovina, scena a aparţinut celor de la Cargo, concertul acestora fiind organizat la aniversarea a 30 de ani de la îngiinţarea formaţiei. Înainte de concert, liderul trupei a fost cel care a extras câştigătorul tombolei organizate de Chopper Academy MC, la care au participat toţi cei care şi-au cumpărat un tricou oficial al evenimentului de la Suceava. La tombolă s-a putut câştiga un tricou semnat de toţi membrii trupei Cargo, marele premiu fiind un chopper, acesta fiind câştigat de un tânăr venit din Iaşi, care în culmea fericirii le-a spus tuturor celor prezenţi că visul său dintotdeauna a fost să aibă o astfel de motocicletă.

Seara de sâmbătă s-a încheiat cu un concert extraordinar al celor de la Cargo, care pe scena suceveană au cântat piese precum Ploaia, Nu mai am ţigări sau Ziua Vrăjitoarelor.

Motociclişti din toată ţara s-au reunit la Suceava la prima ediţie a Black&White Motorfest, 8.0 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (9 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava