MOPAN Suceava

Foresta a reuşit marea surpriză a şaisprezecimilor Cupei României, izbutind să se califice în optimi după ce a învins pe Areni, cu 2-1, pe Gaz Metan Mediaş, într-o manieră entuziasmantă. Chiar dacă a venit la Suceava fără mai mulţi titulari, antrenorul Edi Iordănescu a putut alcătui o formaţie decentă, din care n-au lipsit jucători cunoscuţi precum Ionuţ Larie, Marian Pleaşcă, Neluţ Roşu, Chamed Nasser, Sergiu Buş, Lukas Droppa, Ely Fernandes sau Dumitru Cardoso. Sucevenii, care au trebuit să se descurce fără mai vechii accidentaţi Matteo Rigoni şi Andrei Cerlincă, doi oameni de creaţie, au arătat foarte bine în modul 3-5-2 folosit în premieră de antrenorul Petre Grigoraş la Foresta. Toţi jucătorii suceveni merită felicitaţi pentru modul în care s-au comportat pe teren, cu un plus pentru fundaşul central Adrian Avrămia, aflat la primul joc oficial după o pauză de opt luni cauzată de operaţia la ligamentele încrucişate de la genunchi.

Ca de obicei, publicul sucevean a fost şi de această dată la înălţime, încurajând echipa pe toată durata disputei, îmbucurătoare fiind şi apariţia băieţilor din vechea galerie a Sucevei, care au revenit în mod vocal alături de echipă. În jur de 3.500-4.000 de spectatori au fost prezenţi în tribunele stadionului Areni, conducerea clubului anunţând că s-au vândut 3.000 de bilete pentru această întâlnire. Oricum, reţeta poate fi îmbunătăţită în optimi, când, mai mult ca sigur, Foresta va da peste un adversar de calibru.
Din punct de vedere financiar, în afara banilor scoşi din bilete, gruparea suceveană va primi 6.000 de euro din partea Federaţiei Române de Fotbal, care se adaugă celor 3.000 câştigaţi pentru calificarea în şaisprezecimi.

Multe bonusuri pentru Foresta Suceava după calificarea în optimile de finală ale Cupei României, 6.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava