Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-o reuniune găzduită astăzi de Palatul Administrativ din Suceava, prefectul Alexandru Moldovan a mulțumit conducerii medicale militare pentru eforturile depuse ca Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” „să-și recapete statutul de unitate sanitară de elită”. La rîndul său, managerul interimar al spitalului, colonelul doctor Daniel Derioiu a mulțumit pentru tot sprijinul primit în perioada cît a activat aici. El a apreciat că autoritățile județene au avut o atitudine proactivă, venind în întîmpinarea nevoilor identificate la nivelul unității medicale, dar și a celor generate de șederea conducerii militare. Echipa militară își încheie misiunea pe 1 mai. De la acea dată, conducerea interimară va fi preluată de neurochirurgul Anatolii Buzdugan, în calitate de manager, chirurgul Valeriu Gavrilovici-director medical și asistenta Geanina Gorescu-director de îngrijiri. Noua conducere a fost desemnată, prin vot, de cei 29 de membri ai Consiliului Medical al unității. Prezenți la reuninea de la Palat, doctorii Buzdugan și Gavrilovici au subliniat că deși nu au experiență în managementul unei unități medicale, conștientizează greutatea votului primit și își doresc să facă față acestei provocări. În același timp, cei doi au spus că intenționează să-și mobilizeze colegii „prin respect și profesionalism”.

Generalul Oprea a ținut să adreseze mulțumirile sale cetățenilor Sucevei, care au primit cu căldură și deschidere echipa medicală militară, dar și autorităților, apreciind că sunt autorități responsabile, care s-au implicat și au depus toate diligențele pentru normalizarea situației, considerând că această atitudine va fi extrem de benefică pentru noua conducere interimară. Din nou, domnia sa a ținut să-și exprime aprecierea față de reacția societății civile, de spiritul de solidaritate de care a dat dovadă.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis medicilor militari din partea administrației județene aprecierea pentru munca depusă în vederea stabilizării situației înregistrate la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava și dezvoltării documentelor suport necesare unui management medical performant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava