Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Grupului parlamentar carpatic din Parlamentul Poloniei, deputatul Marek Kuchcinski a mulțumit Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, prin intermediul unei scrisori, pentru implicarea valoroasă în derularea proiectului „Europa Carpaților”.

Parlamentarul îi mulțumește, în mod special, prorectorului Ștefan Purici, reprezentantul USV la cea de-a 30-a ediție a Conferinței „Europa Carpaților”, organizată în cadrul Forumului Economic, în luna septembrie, la Karpacz – Polonia. În scrisoarea sa, Marek Kuchcinski apreciază că devotamentul față de scopurile comune ale națiunilor implicate, cunoștințele și experiența profesională ale profesorului universitar doctor Ștefan Purici au contribuit substanțial la îmbogățirea conținutului conferinței și la dezbaterea unor aspecte importante pentru viitorul regiunii carpatice și pentru întreaga Europă Centrală și de Est.

Deputatul polonez și-a exprimat speranța că, în viitor, va fi întărită cooperarea parlamentară în vederea dezvoltării Europei Centrale și de Est și a promovării acestei regiuni din perspectiva patrimoniului european comun. În același timp, el a lansat conducerii universității sucevene invitația de a participa la următoarea ediție a conferinței „Europa Carpaților”, care va avea loc în prima parte a anului 2021, în cazul în care contextul epidemiologic va permite organizarea acesteia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava