MOPAN Suceava
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, aduce mulțumiri și aprecieri ministrului Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, care pe parcursul a mai bine de doi ani  a reprezentat  cu cinste liberalismul și Filiala PNL Suceava în Guvernul României, într-o perioada grea și cu multe provocări.
„Personal, îmi pare rău că prin negocieri nu s-a putut ca Ministerul Culturii să fie la noi, ceea ce ar fi însemnat că  Bogdan Gheorghiu ar fi putut continua la Ministerul Culturii. El rămâne un tânăr politician, echilibrat, care a știut să țină aproape personalitățile din acest domeniu. A lucrat foarte bine cu colegii din Guvern și a relaționat foarte bine cu instituțiile administrației publice, a răspuns prezent la toate solicitările, a avut răbdare, diplomație și și-a respectat cuvântul dat. Portofoliul de ministru al Culturii îi creează lui Bogdan Gheorghiu profilul unui om politic de viitor, iar eu vreau să-i mulțumesc pentru echipă și pentru performanță”, a declarat Gheorghe Flutur.
Mulțumiri și aprecieri de la Gheorghe Flutur pentru modul în care fostul ministru al culturii Bogdan Gheorghiu a reprezentat PNL Suceava în Guvernul României, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava