MOPAN Suceava

Municipiul Cîmpulung Moldovenesc a rămas fără gaz metan, începînd de luni seară, de la ora 21.00, din cauza unei avarii la conducta magistrală. Prefectul Constantin Harasim declara marţi după amiază că şase echipe ale Transgaz dislocate inclusiv de la Mediaş şi Oneşti lucrează la remedierea defecţiunii însă nu a putut spune când va fi rezolvată problema. Primarul municipiului Cîmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a informat că întreruperea furnizării gazului metan afectează 1.600 de consumatori casnici şi 350 de agenţi economici şi instituţii, precum Primăria, Spitalul de Psihiatrie şi şcolile.

Prefectul a convocat marţi la Cîmpulung Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă la care a şi participat împreună cu şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, generalul de brigadă Ion Burlui. În cadrul şedinţei s-a stabilit ca şcolile şi instituţiile să funcţioneze iar acolo unde confortul termic nu este corespunzător să se folosească surse de încălzire electrice. De asemenea, s-a dispus monitorizarea persoanelor asistate social la domiciliul acestora.

« La spitalul de psihiatrie bolnavii au dreptul la vacanţă în familie situaţie în care 30 dintre pacienţi au plecat acasă. Au mai rămas 15 iar pentru asigurarea încălzirii acestora s-au adus calorifere electrice. Vom vedea când se va remedia defecţiunea pentru a decide dacă miercuri, 20 ianuarie, suspendăm cursurile în şcoli”, a declarat prefectul. Cauza avariei de la Cîmpulung Moldovensc o reprezintă obturarea diametrului conductei de gaz metan de un dop de gheaţă.

 

Municipiul Câmpulung Moldovenesc a rămas fără gaz metan, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava