Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, a anunţat că în acest municipiu a fost finalizat un proiect ce face parte din programul de reabilitare urbană. Şerban a spus că proiectul a avut o valoare de 100.000 de euro şi a vizat creşterea siguranţei publice şi prevenirea criminalităţii în cartierele Stadion, Centru şi Bodea, prin montarea a 26 de camere de supraveghere. El a arătat că proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa 1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”. „Proiectul este încheiat şi consider că este un succes şi o realizare pentru Câmpulung Moldovenesc. Echipa de monitorizare şi implementare a proiectului împreună cu mine ne exprimăm satisfacţia că am găsit şi un partener bun cu care să încheiem proiectul în condiţii optime”, a precizat Gabriel Şerban, care a mai adăugat că montarea sistemului de supraveghere a fost făcută de firma Assist Suceava. Şerban a afirmat că cele 26 de camere supraveghează în special zonele liceelor, şcolilor, a spitalelor, primăriei şi a altor instituţii publice.
Gabriel Şerban a spus că a doua componentă a programului de reabilitare urbană, cea de modernizare a străzilor din cele trei cartiere, a fost demarată la sfârşitul anului trecut, termenul de finalizare conform proiectului fiind în 2013. „Practic lucrările vor fi finalizate în 2013, însă investiţiile majore vor fi în acest an. Lucrările au început anul trecut în cartierul Bodea, iar imediat ce timpul ne va permite vom începe şi investiţiile de reabilitare a străzilor din cartiere Stadion şi Centru”, a declarat primarul din Câmpulung Moldovenesc.
Nu în ultimul rând, Gabriel Şerban a precizat că în acest municipiu se derulează proiecte de 30 de milioane de euro, cele mai mari investiţii fiind în construcţia unei pârtii de schi de 4,5 kilometri pe masivul Rarău, în programul de reabilitare a străzilor din cartierele Bodea, Centru şi Stadion şi în construcţia de reţele de apă şi de canalizare.

Municipiul Câmpulung Moldovenesc are sistem de monitorizare cu 26 de camere de supraveghere, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava