Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va gazdui, în premiera, o etapa finala a Campionatului Naţional de alergare montană. Evenimentul va avea loc pe 19 august şi va reuni la start peste 100 de atleţi din ţară. Traseul pe care se va desfăşura cursa a fost inspectat chiar de preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florin Florea.
Şeful Federaţiei Române de Atletism, Florin Florea, a fost prezent la finele săptămânii trecute la Câmpulung Moldovenesc pentru a verifica traseul pe care se va desfăşura etapa finală a Campionatului Naţional de alergare montană. Cu această ocazie, preşedintele FRA a discutat cu primarul Mihăiţă Negură, cu antrenoarea Erzilia Tâmpau şi cu reprezentantul salvamontiştilor pe tema competiţiei programate pe data de 19 august.
În paralel cu Campionatul Naţional pentru seniori şi juniori I, în aceeaşi zi va avea loc şi Cupa Rarăul, o competiţie destinată tuturor categoriilor de vârsta.
Antrenorii suceveni speră ca sportivii lor să obţina între patru şi şase medalii la competiţia de la Câmpulung Moldovenesc. Atleţii vor concura pe o distanţă de 4 kilometri, cu o diferenţă de nivel de 360 de metri. Startul şi finish-ul vor fi în faţa primăriei din Câmpulung Moldovenesc, au anunţat organizatorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava