Concert pascal
MOPAN Suceava

La Cîmpulung Moldovenesc încă nu s-a reluat alimentarea cu gaz metan. Municipiul a rămas fără gaze naturale, de luni seară, din cauza unui dop de gheaţă format pe conducta magistrală. Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a anunţat, în această dimineaţă, că Transgaz-ul a adus la Cîmpulung un utilaj special pentru dezgheţarea conductei.

El a adăugat că dacă soluţia nu va da roade, atunci în zona cu probleme va fi instalată o ţeavă supraterană. ”Au fost suplimentate echipele de intervenţie ale SC TRANSGAZ Mediaş, iar începând cu ora 6.00 se intervine cu o instalaţie de producere abur de înaltă presiune pentru deblocarea conductei. În situaţia în care, prin acest procedeu tehnic nu se reuşeşte deblocarea conductei, se are în vedere realizarea unui baypass suprateran pe lungimea conductei ce subtraversează pârâul Izvorul Alb.

Termenul de execuţie al acestei variante este de aproximativ 10 ore. Asupra situaţiei create la nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc l-am informat permanent atât pe ministrul afacerilor interne, domnul Petre Tobă, cât şi pe ministrul energiei, domnul Victor Vlad Grigorescu. La nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc, în ultimile 12 ore s-a înregistrat o dublare a consumului de energie electrică, dar care nu a creat probleme tehnice în asigurarea continuităţii furnizării acestui serviciu. În această perioadă nu au fost înregistrate alte evenimente deosebite. Începând de aseară, Colegiul Militar Naţional “Ştefan cel Mare” s-a aprovizionat cu CLU şi a fost pornită centrala proprie ce funcţionează pe acest tip de combustibil”, a declarat Harasim. Întreruperea furnizării gazului metan afectează 1.600 de consumatori casnici şi 350 de agenţi economici şi instituţii publice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava