• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Municipiul Suceava a cîștigat trofeul „Excelență în iluminat public și eficiență energetică”, din partea Asociației Municipiilor din România-AMR. Primarul Ion Lungu a spus că trofeul a fost obținut în urma finalizării proiectului de modernizare a iluminatului stradal cu fonduri elvețiene și i-a fost înmînat de unul dintre prorectorii Institutului Politehnic din București. El a afirmat că proiectul de la Suceava prin care intensitatea luminoasă a crescut de la 45 la 100%, iar factura la iluminat public s-a redus de 3,5 ori, a întrunit cel mai mare punctaj acordat de Consiliul Rectorilor din România. Anul trecut, municipiul Suceava a primit din partea AMR trofeul „Excelență în Educație”. Primarul Lungu apreciază că aceste trofee arată faptul că în oraș lucrurile merg într-o direcție bună. ”Prin acest proiect s-a modernizat iluminatul public din oraș, a crescut intensitatea luminoasă de la 45 la 100%, poluarea este zero, iar lucrul cel mai important este acela că s-a redus de 3,5 ori factura la iluminatul public. Este considerat un Proiect de bune practici la nivel de țară în acest domeniu. De asemenea, am mai avut două nominalizări la Trofeele de Excelență în Transport public și Antreprenoriat local. Mulțumesc sucevenilor care au suportat deranjul creat prin implementarea proiectului, consilierilor locali care au aprobat în Consiliul local acest proiect și echipei din cadrul primăriei care a contribuit la realizarea acestuia”, a declarat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava