PNL
PSD
PMP

Municipiul Suceava a îmbrăcat hainele de sărbătoare. Oranamentele stradale au fost montate și luminile au fost aprinse în zona centrală a municipiului care arată ca de poveste. Imaginile postate de viceprimarul Lucian Harșovschi vorbesc de la sine.

”Anul acesta, pandemia ne-a furat multe dintre lucrurile, momentele și trăirile cu care eram obișnuiți. Ne-a furat timp petrecut alături de cei dragi, planuri și libertatea de a fi ca înainte. Dar, există și lucruri ce nu pot fi furate, iar printre acestea se numără și magia sărbătorilor, emoția așteptării și bucuria pregătirilor.
Sărbătorile se apropie, iar acest lucru se vede deja în oraș, întrucât am început să îmbrăcăm Suceava de sărbătoare. Pentru că ne dorim ca orașul să fie mai frumos ca niciodată, pentru suceveni, mii de luminițe și ornamente stradale tematice vor încerca să păstreze vie bucuria celei mai frumoase perioade ale anului. Există și lucruri învățate în timpul pandemie, să privim mai atent la ce ne înconjoară, să ne bucurăm și să prețuim mai mult tot ceea ce avem”, a comentat Harșovschi.

Ornamentele din întreg orașul:
* bannere transversale stâlpi – 90 buc;
* ornamente stâlpi – 180 buc;
* Nr. 2021;
* poarta luminoasă – 4 tronsoane;
* ornamentele stradale: cuburi, conuri, clopoței, Moș Crăciun, om de zăpadă, sanie cu reni, îngeri, făntână și arcade luminate;
* mii de metri de instalație luminoasă cu leduri montată în arbori din parcuri și cei stradali;
* mii de metri de țurțuri luminoși;
* cei 3 brazi amplasați în Burdujeni, Centru și în fața primăriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Daniel Cadariu - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava