Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Suceava a fost premiat la Gala Asociației Municipiilor din România aferentă anului 2021, organizată sub patronajul Președenției României, cu Diploma de Excelență în Gestionarea Eficientă a Deșeurilor, a anunțat astăzi primarul Ion Lungu.

El a precizat că este al patrulea an consecutiv în care municipiul Suceava a câștigat un titlu de excelență după ce în 2017 a primit Excelență în Educație, în 2018, Excelență în Iluminat Public, în 2019, Excelență în Transport Public Electric. În anul 2020 nu a fost organizată gala.

”De asemenea, am fost premiat personal cu o Diplomă de Excelență pentru 4 mandate consecutive de primar.

Mă bucur foarte mult pentru acest premiu primit pentru gestionarea deșeurilor, care vine ca o completare pentru clasarea pe locul 4 la cele mai curate și verzi orașe din Romania, conform clasamentului publicat de Antena 3 în data de 29 noiembrie 2021. Avem un sistem modern de gestionare a deșeurilor cu cele 100 de platforme îngropate și 100 semiîngropate. Vom face eforturi în continuare pentru a avea un oraș cât mai curat și cât mai verde”, a declarat Lungu.

 

Municipiul Suceava premiat pentru a patra oară consecutiv. Diplomă de Excelență pentru gestionarea eficientă a deșeurilor la Gala AMR. Lungu premiat pentru 4 mandate consecutive de primar, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava