MOPAN Suceava

Musty (39 de ani), fratele cântărețului Kamara, nu regretă nici o clipă eliminarea sa de la „Survior România”. Războinicul a părăsit competiția în 14 martie, după ce a fost votat de Albert Oprea, preferatul publicului, fiind propus spre eliminare pe criterii sportive. Musty a început să nu mai simtă plăcera competiției din momentul în care s-a accidentat la picior. Războinicul nu mai dormea nopțile din cauza durerilor. Odată întors acasă, la familie, Musty a dezvăluit într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Click!, cine este maestrul strategiilor la „Survior România”, dar și ce concurent și-ar dori să câștige trofeul.

  • Click!: Musty, eliminarea ta de la Survivor România a surprins. Te așteptai să ieși din concurs? Ești împăcat cu această eliminare?

Musty: Da, mă așteptam, simțeam că este momentul să ies din joc. Sunt foarte împăcat cu eliminarea, era momentul potrivit, eram accidentat la genunchi, umăr, nu eram bine cu stomacul.

  • Click!: Au fost multe speculații în țară legat de relația ta cu Mellina. S-a spus că sunteți prea apropiați?

Musty: Suntem foarte apropiați ca prieteni, ca frați. Nu am avut nicio secundă altă intentție cu Mellina, îmi este foarte drag de ea ca o soră, prietenă. Ne-a arătat tuturor că indiferent cât de micuță este, e foarte puternică.

  • Click!: Consideri că sunt strategii în competiție? Cine ar fi maestrul strategiilor la actuala ediție?

Musty: Da, sunt, este o competiție și fiecare, la final, va trage pentru sine. Cred că Zanni este maestrul strategiilor, pentru că el așează lucrurile într-un fel în care să iasă bine, inclusiv conflictele, situațiile. Este un joc psihic. Dacă reușești să dărâmi anumite lucruri, situațiile vor crea anumite tensiuni. Pentru unii este un show, pentru alții o aventură de supraviețuire sau un joc sportiv. Însă este un show de televiziune și la final important este să te împaci cu tine și cu cei din jurul tău.

Citește INTERVIUL COMPLET, EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-exclusiv-musty-face-dezvaluiri-dupa-eliminarea-de-la-survivor-zanni-este

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava