MOPAN Suceava

Madonna a spus, într-un interviu recent, că mutarea sa în Portugalia reprezintă „un experiment”. Artista a considerat că este foarte important să „experimenteze şi o altă cultură”.

Cântăreaţa în vârstă de 59 de ani a anunţat recent că s-a mutat în capitaşa portugheză, Lisabona, după ce fiul ei David, în vârstă de 11 ani, s-a alăturat echipei de tineret FC Benfica, iar acum a dezvăluit că a simţit că trebuit să se mute şi să „experimenteze şi o altă cultură”. „Este un experiment. Am vrut, pur şi simplu, să experimentez şi o altă cultură, muzică, artă… aici e fenomenal.”, a spus Madonna, potrivit contactmusic.com.

Interpreta hit-ului ‘Vogue’ – care mai are cinci copii, pe Lourdes, în vârstă de 20 de ani, Rocco, în vârstă de 16 ani, Mercy, în vârstă de 11 ani, şi gemenele de doi ani Stella şi Esther – a mai spus că cei mai mici dintre copiii ei încep să îşi dea seama că mama lor este o celebritate, de când frecventează cursurile unei şcoli din Lisabona, pentru că oamenii „întreabă mereu” dacă mama lor este Madonna. „Merg la o şcoală în Lisabona acum şi nu înţeleg de ce îi întreabă toată lumea ‘Mama ta este Madonna?’. Nu înţeleg de ce interesează pe alţii cine sunt ei. Adică, mulţi dintre copiii mei au crescut văzându-mă în concerte, dar sunt unele melodii despre care nu ştiu nimic, de exemplu gemenii. Au auzit ‘Holiday’ pentru prima dată în urmă cu o lună, a fost un moment amuzant pentru ei.”, a mai povestit Madonna pentru Entertainment Tonight.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava