Concert pascal
MOPAN Suceava

Au mai rămas fix șase zile până la cel mai important moment din viața lui Adrian Mutu. Duminică, 15 octombrie, fostul decar al naționalei de fotbal și soția lui, Sandra, își vor creștina băiețelul și se vor căsători religios. Și, ca o coincidență drăguță, meniul de la restaurantul de lux este intitulat “Brilliant”, fix ca porecla fostului fotbalist. Click! a aflat toate detaliile evenimentului din weekend.

La ora 12.30 va avea loc creștinarea lui Tiago, la bisericuța ”Adormirea Maicii Domnului” din Pipera, unde nași vor fi Cosmin și Alina Contra, dar și Eduard și Beatrice Stăncioiu. Cununia religioasă va începe la ora 17.00, la Biserica ”Sf Spiridon cel Nou”. După ora 19.00, cei 300 de invitați vor fi așteptați de miri la centrul de evenimente ”Le Chateau”, din București, unde se va da startul petrecerii. Meniul este cinci stele. Se vor regăsi și elemente din bucătăria moleculară, precum sferă moleculară din gorgonzola și praf de vin roșu, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mutu-nunta-cu-meniu-din-viitor-invitatii-vor-manca-praf-de-vin-rosu-si-sfere-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava