MOPAN Suceava

Victoria Beckham adoră modul în care se îmbracă soțul ei, David Beckham, atunci când sunt plecați în diferite călătorii, drept urmare au „o valiză comună”.

Designer-ul în vârstă de 47 de ani a spus că soțul ei a fost inspirația principală pentru colecția sa de primăvară/vară 2022, pentru că acesta face mereu un efort pentru a arăta impecabil și pentru că mereu o face să își dorească să îi fure stilul.

Victoria Beckham a spus pentru revista Vogue, potrivit contactmusic.com: „David mereu se aranjează. Mereu depune efort pentru a arăta impecabil. Când meregem în vacanță în Europa, arată extraordinar de fiecare dată și mă face să îmi doresc să port hainele lui. Așadar, avem o valiză comună.”

Despre noua sa colecție, Victoria a mai spus: „Tricourile cambrate, ‘oversized’ îl caracterizează pe David, la fel și pantalonii cu o croială lejeră, accesorizați cu o curea frumoasă. Te face să vrei să fii acea persoană (care poartă piesele vestimentare respective).”

Nu doar David a inspirat-o pe creatoarea de modă. În notițele pentru show-ul său de la London Fashion Week, ea a scris: „O siluetă masculină face parte din ADN-ul nostru. Mi-a venit în minte un mix eclectic de bărbați bine îmbrăcați atunci când conturam colecția pentru acest sezon… Leo în materiale fine, Ray Liotta în ‘Goodfellas’ – vesta și cămașa descheiată la nasturi – apoi, desigur, Domnul Beckham.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava