Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzeul Bucovinei a editat două cărți dedicate Centenarului Mari Uniri, a anunțat, astăzi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a precizat că o primă apariție editorială este „Atlasul etno-lingvistic și confesional al Bucovinei 1774 – 2002”. ”Nu existau undeva într-o carte date statistice la zi despre Bucovina. Aici sunt toate. S-a lucrat mult, iar acest volum a fost editat sub egida Centenarului. În acest volum se pot găsi foarte multe date legate de populație, de suprafețele de teren, de migrația oamenilor, de dezvoltarea economică și despre minorități”, a spus Flutur, care a adăugat că acest atlas este unul de referință pentru Bucovina.

Șeful administrației județene a spus că cea de-a doua apariție editorială este „Enciclopedia Bucovinei de la A-Z”. Enciclopedia a fost tipărită în trei volume și conține informații despre personalitățile din Bucovina. Gheorghe Flutur a ținut să mulțumească Muzeului Bucovinei pentru editarea celor două cărți.

De precizat că „„Atlasul etno-lingvistic și confesional al Bucovinei 1774 – 2002” poate fi achiziționat la prețul de 60 de lei, în timp ce prețul pentru „Enciclopedia Bucovinei” este de 150 de lei pentru toate cele trei volume. Cele două cărți pot fi achiziționate de la Muzeul de Istorie din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava