• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 7-8 mai, Muzeul Bucovinei din Suceava va organiza cea de-a XXI-a ediţie a simpozionului naţional „Artă şi civilizaţie medievală”. Conducerea instituţiei muzeale a informat că actuala ediţie este dedicată lucrărilor de restaurare şi de punere în valoare a Cetăţii de Scaun, iar organizatorii aşteaptă contribuţii ale specialiştilor pe acest subiect. De asemenea, va avea loc o masă rotundă cu tema „Cetatea de Scaun a Sucevei – comentarii istoriografice şi perspective contemporane privind valorificarea muzeografică a monumentului medieval”. La manifestări vor participa specialişti din Iaşi, Vaslui, Roman, Piatra Neamţ, Cluj-Napoca, Sibiu şi Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava