MOPAN Suceava

Muzeul Național al Bucovinei continuă în mediul on line, pe pagina oficială de Facebook a Cetății de Scaun Suceava, programele educaționale pentru copii, pe perioada în care instituțiile muzeale sunt închise, iar elevii și preșcolarii nu merg la școlă. „La Cetatea de Scaun a Sucevei nu luăm pauză de la activitățile noastre nici în această perioadă altfel. Ne-am propus să adaptăm programele educaționale pentru ca timpul petrecut în casă să treacă într-un mod cât mai diversificat și mai plăcut.
Vă propunem celor interesați de jocuri educative pe teme de istorie, o altă modalitate de participare la proiectele noastre de educație muzeală – MUZEUL ONLINE. Provocăm părinții, bunicii, cadrele didactice, elevii să descoperim împreună varianta activităților de educație muzeală on – line”, a transmis Muzeul Bucovinei.

Primul proiect educațional propus este „Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim!”

CE FACEM?
Copiii trebuie să rămână în continuare conectați la informații utile, să facă activități care să îi stimuleze și să le dezvolte creativitatea. Așadar, nu îi lăsăm să se plictisească și îi invităm pe tărâmul istoriei medievale. Dacă provocarea noastră este acceptată, toți cei care vizitează pagina noastră de Facebook vor fi implicați.

CUM?
Periodic, pe pagina de Facebook vom posta informații legate de evenimente istorice, de personalități care au influențat istoria Moldovei, propunând activități pe care copiii să le desfășoare de acasă (desene, compuneri, exerciții etc).
Vă invităm apoi să le trimiteți prin mail la cetate@muzeulbucovinei.ro  sau pe mesaj către pagina de facebook a Cetății de Scaun: Cetatea de Scaun a Sucevei – Suceava Princely Fortress.

Cele mai interesante și originale realizări ale copiilor vor fi postate pe pagina noastră de Facebook, iar cele care primesc cele mai multe voturi vor fi premiate.
Premiile vor consta în cărți și intrări gratuite la Cetatea de Scaun a Sucevei (atunci când vom putea fi din nou împreună).

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava