Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzeul Satului Bucovinean găzduiește, zilele acestea, meșteri populari din întreaga țară. Ediția de anul acesta a Târgului Meșterilor Populari are loc în perioada 4 – 6 august, tema de anul acesta fiind „Bucovina găzduiește România”. Astfel, până duminică, sucevenii, și nu numai, pot achiziționa produsele meșteșugărești ale meșterilor populari veniți din toate zonele etnografice ale țării: Bucovina, Maramureş, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banat şi Transilvania.


De la meșterii care își expun produsele artizanale se pot achiziționa vase de ceramică, costume populare, haine de blană, măşti tradiţionale, sculpturi în lemn, împletituri sau chimire, dar și preparate tradiționale. Oferta este extrem de diversificată motiv pentru care în mod sigur toți cei care vor ajunge la Târgul Meșterilor Populari de anul acesta vor avea să cumpere cel puțin un produs confecționat de meșterii populari.


Târgul Meșterilor Populari este deschis între orele 9:00 și 12:00, organizatorii, Muzeul Bucovinei și Consiliul Județean Suceava pregătind numeroase surprize pentru vizitatori.


În prima zi a târgului, vineri, pe scena din incinta Muzeului Satului Bucovinean a avut loc un spectacol folcloric în care au evoluat numeroși tineri suceveni.
Programul artistic de sâmbătă, 5 august 2017, va începe la ora 17:00 și va dura până la ora 20:00. Vizitatorii vor avea parte de un spectacol folcloric susţinut de mai mulți artişti din Bucovina, pe scenă urmând să urce și interpreții Sorin Filip şi Daniela Condurache.
Duminică, de la 17:00 și până la ora 19:00 va avea loc un spectacol special susținut de cântăreaţa Diana Matei, împreună cu Taraful Cleante.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava