MOPAN Suceava

Miercuri, 19 octombrie, începând cu ora 17:00, sucevenii sunt invitați să cunoască minunata lume a muzicii de cameră, la Biroul Francez, într-un dialog cu lectorul de franceză din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, domnul Benoît Gustot.

Informațiile și exemplificarea acestui gen muzical va fi realizată de elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbesu” și ai Colegiului Național „Mihai Eminescu”, din Suceava, activitatea fiind coordonată de doamna prof. Iulia Buraciuc.

Momentul cel mai așteptat al serii va fi recitalul Cvartetului Royal. Înființat la Suceava, în anul 2014, Cvartetul Royal este format din patru tineri muzicieni, absolvenţi ai Universităţii de Arte „George Enescu” din Iași, profesori ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și abordează genuri muzicale diverse: de la Baroc – J.S.Bach, A.Vivaldi, la Clasicism – W.A.Mozart, la café-concert A.Piazzolla, Edith Piaf, John Kander, Scott Joplin, până la muzica din filme celebre. Intrare este liberă.

Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook: www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava