MOPAN Suceava

Hasbro și Monopoly te provoacă să duci distracția la un alt nivel cu My Monopoly, noua ediție a unuia dintre cele mai populare jocuri de societate din lume. My Monopoly face ca tranzacțiile imobiliare să fie de două ori mai amuzante, iar asta pentru că acum poți să aduci o notă personală jocului tău!

My Monopoly a găsit o modalitate inedită de a se integra în gașca ta de prieteni! Jocul îți permite să fii original și să personalizezi pionii, spațiile proprietăților dar și cartonașele Șansă și Cufărul Comunității în doar câteva minute. Cum? Cu ajutorul aplicației de mobil My Monopoly, disponibilă în mod gratuit, sau direct pe site-ul www.mymonopoly.com, unde fiecare jucător poate adăuga propriile imagini pe piesele de joc.

Pentru personalizarea fiecărui joc My Monopoly ai nevoie doar de acces la Internet și o imprimantă. Fiecare fotografie pe care o vei folosi va fi imprimată pe etichetele autocolante incluse în joc. Așadar, cu My Monopoly experiența tranzacțiilor imobiliare se schimbă de la o tablă de joc la alta, după chipul și asemănarea fiecărui posesor! Pentru personalizare se pot folosi poze din calculator, de pe smartphone sau chiar de pe conturile create pe rețelele de socializare. Atenție, însă: regulile jocului nu pot fi personalizate, așa că n-ai scăpat de taxe și de riscul de a ajunge la închisoare!

Și dacă nu vrei să amesteci viața personală cu afacerile din joc, poți juca tradiționalul Monopoly, folosind tabla de joc, cartonașele și pionii din cutia de joc așa cum sunt.

Lansarea jocului în România beneficiază și de o componentă interactivă online prin intermediul aplicației de Facebook „Descopera MyMonopoly” https://www.facebook.com/MonopolyRO?sk=app_1492499514363553. Unul dintre cele mai iubite jocuri de socializare offline oferă utilizatorilor online posibilitatea de a-și personaliza tabla de joc cu ajutorul pionilor care, în cadrul aplicației, pot căpăta cu ușurință chipul prietenilor de pe Facebook. În același timp, cei care aleg să folosească aplicația de Facebook se pot număra printre primii jucători de MyMonoploy, primindu-l cadou ca urmare a înscrierii în campania online.

Monopoly Trivia

De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu $600.

 


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava