Concert pascal
MOPAN Suceava

Copilăria fără părinţi a lăsat semne adânci în sufletul mulatrei Nadine Voindrouh (41 de ani), care la vârsta de şase ani a ajuns la un centru de plasament după ce mama ei a murit şi tatăl a plecat în Congo, ţara lui natală. Astfel, bunica s-a văzut nevoită să o ducă la orfelinat, potrivit click.ro.

Ce a trăit acolo a făcut-o să sufere teribil, însă nici când a scăpat, luată de o mătuşă, nu a dat de bine. ”Sărăcia îmi ajunsese la os. Am avut ani de zile în care nu exista săptămână în care să nu mă duc să cer un ou sau o pâine, iar vecinii nici să nu deschidă. Nu-mi permiteam să cumpăr haine, să plătesc biletele la trenuri, pentru a merge în țară, la festivaluri, și m-am angajat. Aveam 13 ani. Am făcut curat în curțile oamenilor, adunam iarba.”, povesteşte Nadine pentru Iuliana Marciuc, la emisiunea ”Destine ca-n filme”, ce se difuzează în această seară, de la 21.30, la TVR 2, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nadine-amintiri-cumplite-din-copilarie-de-foame-ceream-la-vecini-oua-si-paine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava