Muzeul Bucovinei

Zile de foc pentru Nadine! De luni, artista trăieşte emoţiile bacalaureatului! La cei 44 de ani pe care îi are, fosta membră a Şcolii Vedetelor a terminat, după 5 ani, liceul fără frecvenţă, la seral, notează click.ro.

A fost un elev conştiincios, a învăţat pe rupte şi a obţinut numai note de 9 şi de 10 la materiile ei preferate. Doar geografia nu a fost punctul ei forte şi a mai scăpat pe acolo câte un 7, însă s-a mobilizat şi a mers mai departe. “Au trecut cinci ani ca vântul şi ca gândul. De aceea îndemn pe oricine nu şi-a terminat şcoala să se întoarcă, să o ia de unde a lăsat-o, pentru că trece repede şi pentru că merită…”, scria Nadine pe pagina ei de Facebook. Artista este de apreciat pentru că şi-a dorit mereu să îşi depăşească condiţia şi să înveţe mult, pentru cultura ei generală şi nu numai. Şi asta se vede!

Este în zilele de examen pentru Bac, dar curând termină şi va respira liniştită, dar cu emoţii, cu gândul la rezultatele finale pe care le va aştepta cu sufletul la gură. “Luni am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea – prima zi de BAC.”, a scris Nadine pe pagina ei de Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nadine-candidata-la-bac-la-44-de-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava