Concert pascal
MOPAN Suceava

I-a fost greu, dar a răzbit. Simpaticul cântăreţ străin Nadir Tamuz nu a renunţat la visul de a deveni celebru în România, deşi aici nu a dus-o prea bine. A primit lovitură după lovitură, la propriu, fiind bătut măr de două ori. În locul lui, alţii ar fi dat bir cu fugiţii din ţara noastră, dar el nu s-a lăsat intimidat, potrivit  click.ro.

Înainte însă să ajungă celebru în România, Nadir a trăit adevărate drame şi situaţii-limită, desprinse parcă din filmele de acţiune. Încă de când era adolescent şi elev la noi în ţară, Nadir a fost sac de bătaie. Colegii l-au necăjit, iar unul dintre ei i-a aplicat o corecţie zdravănă. Dar cel mai “şifonat” a ieşit dintr-o confruntare cu hoţii din Bucureşti. ”Sunt două întâmplări mai vechi.  Prima dată m-a bătut un coleg la şcoală, când aveam 16 ani. El era mai mare, avea 18-19 ani. L-am dat atunci în judecată (n.r. – 2004), dar apoi mi s-a făcut milă şi l-am iertat. Apoi, am mai fost implicat într-un proces, prin 2009. Am fost bătut de hoţi.”, a povestit Nadir pentru Click! întâmplările pe care le-a rezolvat cu sânge rece şi iscusinţă.

Citește articolul complet și vezi ce a mai povestit Nadir, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/nadir-hotii-mi-au-umplut-fata-de-pumni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava