Concert pascal
MOPAN Suceava

Naomi Campbell nu folosește cuvântul ‚rasism’ pentru că i se pare un clișeu, potrivit contactmusic.com.

Frumoasa vedetă britanică a doborât bariere în industria modei și în 1988 a devenit prima femeie de culoare care a apărut pe coperta revistei Vogue, varianta franceză. Supermodelul a fost inițial refuzat ca potențial star care să apară pe copertă, însă a intervenit designerul frnacez Yves Sant Laurent. Campbell susține, cu toate acestea, că nu a fost o victimă a rasismului, ci că a fost doar o problemă a editorilor care erau încă ancorați în trecut.

Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: „Nu folosesc niciodată cuvântul ‚rasism’, mi se pare a fi un clișeu și nu vreau să-l folosesc ca pe o scuză. În ceea ce mă privește, îi spun teritorialism, adică oamenii au o anumită teorie, o susțin cu tărie și nu-și vor schimba părerea în niciun caz.”

Vedeta a mai spus că a depășit orice obstacol cu multă determinare: „M-am gândit atunci ‚Să apelez la bunul meu prieten Yves Saint Laurent, să-i spun, doar lucrez pentru el’. L-am rugat să rezolbe problema și a făcut-o. Așa am reușit. Mereu există o cale.”

O altă persoană care a ajutat-o pe Naomi Campbell să facă față prejudecăților de care se izbea la începutul carierei sale a fost Christy Turlington, colega sa de breaslă, care a amenințat că va boicota designerii care refuză să îmbrace modele de culoare. „Cred că, dacă nu era ea, nu aș mai fi avut o carieră în lumea modei.”, a spus Naomi despre Christy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava