MOPAN Suceava

Pe 1 Decembrie, de ziua noastră, a românilor, lansăm noul videoclip Mike Godoroja & Blue Spirit – Născut în România și îl dedicăm fiecărui român, oricât de departe s-ar afla de casă.

Pentru fiecare român, pe orice meleaguri s-ar afla, România este acasă. România înseamnă familie. Și da, în orice familie există plusuri și minusuri. Da, România nu e o țară perfectă, dar e țara în care totul este posibil. Da, șoselele noastre nu sunt foarte bune, stăm la cozi pentru orice, iar instituțiile statutului ne testează mereu limitele, însă, cu toate acestea, suntem niște oameni calzi și primitori. Suntem un popor extrem de perseverent, facem totul cu pasiune, avem un umor greu de întrecut și vrem să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, în ciuda tuturor factorilor potrivnici.

România este o țară plină de empatie și de dragoste. Are tradiții superbe și rețete culinare, vestite pe tot mapamondul. De aici ne-am inspirat când am pus la cale proiectul Născut în România.

Am vrut să ne aducem aminte împreună că România nu înseamnă guverne, hoție, lipsa infrastructurii sau manipulare. România înseamnă suflet, determinare, omenie și multă dragoste.

Mike Godoroja – „NĂSCUT ÎN ROMÂNIA este proiectul mult așteptat de mine…  aproape 20 de ani mi-au trebuit ca  să  înțeleg că ceea ce am eu de  spus este aici. Și “AICI” înseamnă  România. O țară ce trăiește prin  oamenii și viețile lor, prin mine și  propria mea călătorie prin viață. A fi născut aici nu este o rușine  sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamț sau coreean…

Aici sunt părinții și copiii mei, sunt îngropați bunicii și mătușile mele, sunt  prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny  Răducanu și al lui Florian Pittiș, aici este publicul pe care îl iubesc și îl  cinstesc… și asta  nu e puțin lucru… înseamnă TOTUL!“

Așadar, vă invităm pe toți să ne bucurăm de ziua de 1 Decembrie și vă invităm să vedeți noul nostru videoclip al melodiei Născut În România.

https://www.youtube.com/watch?v=t3z1c42VIPw&feature=youtu.be

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava