Concert pascal
MOPAN Suceava

Natalie Imbruglia a anunțat că are planuri să lanseze primul album din ultimii șase ani, care va fi însoțit de un turneu în Marea Britanie, scrie contactmusic.com. Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, revine în atenția publicului cu un disc intitulat ´Male´, care va conține o serie de cover-uri interpretate într-un mod original și scrise de bărbați, printre care se numără Daft Punk, The Cure, Cat Stevens, Damien Rice și Tom Petty.

Natalie a declarat: ˝Ador să cânt. Nu este vorba doar de toți artiștii mei preferați; sunt și câțiva artiști noi pe care i-am descoperit. Este un album cathartic, așa că mi-am luat multe de pe suflet și am ajuns în final să mă simt puternică. Sunt cu adevărat mândră de această realizare. Și sunt entuziasmată când vine vorba să o împărtășesc cu fanii mei.˝

Interpreta piesei ´Torn´ a explicat că a fost inspirată, pentru această colecție de melodii, de problemele din propria ei viață, potrivit sursei citate. Ea a continuat: ˝M-am simțit atrasă de cântece care se concentrau pe lucruri, care erau prezente și în gândurile mele, și pe subiecte pe care eu le analizam.˝ Primul single lansat de pe discul ´Male´ va fi o versiune a piesei ´Instant Crush´ a trupei Daft Punk, iar Natalie este foarte încântată de el.

Ea a spus: ˝Este o poveste atât de frumoasă (´Instant Crush´). Sunt cu adevărat mândră de felul în care a ieșit.˝ Artista s-a ocupat și de producția albumului ´Male´ – care va fi lansat pe 21 august – și va porni un turneu în Marea Britanie alături de trupa Simply Red, în luna decembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava