Actrița distinsă cu Oscar Natalie Portman este pe cale de a interpreta rolul lui Jackie Kennedy, potrivit relatărilor, într-o poveste despre consecințele asasinării lui JFK, informează contactmusic.com.

Ea a semnat pentru a o juca pe Jackie Kennedy în ´Jackie´.
Starul în vârstă de 33 de ani – care a primit un premiu al Academiei în anul 2011 pentru prestația sa din filmul horror psihologic ´Black Swan´ – va interpreta rolul soției lui John F. Kennedy într-o nouă peliculă biografică regizată de Pablo Larrain.

Ecranizarea va urmări primele patru zile din viața lui Jackie Kennedy de după asasinarea soțului ei, care a avut loc în Dallas, Texas, pe 22 noiembrie 1963.

Potrivit ´Variety´ intriga se va concentra pe curajul de care dă dovadă prima doamnă în fața neliniștilor personale, lucru care i-a adus admirația americanilor și oamenilor de peste tot în lume, mai scrie sursa citată.

Mai mult, Darren Aronofsky – care a regizat ´Black Swan´ – este propus pentru a fi producătorul  noului film.

Între timp, s-a zvonit că Portman a purtat discuții pentru a apărea în ´The Basis Of Sex´.
Se dorește ca ea să intre în pielea personajului Ruth Bader Ginsburg, o judecătoare reală a Curții Supreme de Justiție din Statele Unite, care a militat neobosit pentru drepturile femeilor.

Regizorul peliculei ´Diary Of A Teenage Girl´, Marielle Heller, este în negocieri pentru a conduce proiectul, care este bazat pe un scenariu scris de Daniel Stiepleman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava