MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii precedente, la Târgoviște s-au desfășurat Campionatele Naționale de Înot pentru cadeți. Suceava a fost reprezentată în competiție de nouă sportiv, Teodor Plămadă 14 ani, Paul Panait, Ioana Ursu, Delia Ostafi, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea și Petriana Popovici de 13 ani, Ștefan Trocin și Paula Boleacu de 12 ani.
Ștafeta feminină de 13 ani a Sucevei este noua Campioană Națională în proba de 4×100 liber. Aceeași echipă a cucerit argintul în proba de 4×100 mixt.
Tot în probele de echipă, Paula Boleacu, împreună cu colegele de la ”Atena Sport Club” Constanța este dubla Campioană Națională în probele de ștafetă de 4×100 liber și 4×100 mixt.
În probele individuale Ioana Ursu, Delia Ostafi și Paula Boleacu au urcat pe treptele podiumului de premiere o dată pe locul II și o dată pe locul III fiecare. Ioana Ursu la 100 liber, locul II și la 200 spate locul III; Delia Ostafi, locul II la 200 liber și locul III la 400 liber, iar Paula Boleacu, locul II la 100 bras și locul III la 400 liber.


În apropierea podiumului de premiere au fost și ceilalți tineri suceveni, Oana Sauciuc – locul V la 200 spate și locul VI la 100 bras, Ingrid Sofronea – locul IX la 100 bras și Petriana Popovici – locul 10 la 100 bras. Ștefan Trocin s-a clasat al XI-lea la100 fluture și al XIV-lea la 50 fluture.
”Îi felicit pe sportivii noștri pentru rezultatele obținute și le doresc să aibă o vacanță plăcută” a conchis profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava