Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe parcursul săptămânii precedente, la Târgovişte s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Înot pentru cadeţi. La startul competiţiei s-au aliniat aproape 450 sportivi reprezentând 68 cluburi.
Suceava a fost reprezentată de 9 sportivi, 3 de la CSS-LPS, Victor Turluianu, 14 ani, Daria Lucan şi Maria Verciuc 12 ani şi 6 sportivi din partea CSU din Suceava, Călin Moscaliuc şi Ioan Socoliuc, pregătiţi de profesorul Cezar Moscaliuc şi Teodor Fotciuc, Vlad Cibotari, Mihai Luca şi Tudor Dumitraş, pregătiţi de profesoarele Sorina Diaconescu şi Elena Raţă.
Tinerii înotători suceveni au avut o comportare excelentă reuşind de mai multe ori să urce pe podiumul de premiere. Maria Verciuc, de la CSS-LPS Suceava, este noua campioană naţională în proba de 100 bras, ea mai obţinând şi două medalii de argint la 50 şi 100 liber şi o medalie de bronz la 200 bras.
Toate aceste rezultate i-au adus Mariei locul 2 în clasamentul general al fetelor de 12 ani. Foarte aproape de medalii a fost şi sportiva Daria Lucan care s-a clasat pe locul 4 la 200 bras.


Pentru CSU din Suceava, Călin Moscaliuc a adus 3 medalii de aur în probele de 50, 100 şi 400 Liber, o medalie de argint la 200 spate şi o medalie de bronz la 200 liber. Călin Moscaliuc a ocupat locul 3 în clasamentul general al băieţilor de 13 ani. Încă o medalie de aur pentru Suceava a realizat ştafeta masculină formată din Călin Moscaliuc, Ioan Socoliuc, Vlad Cibotari şi Mihai Luca în proba de 4×100 liber.
O performanţă remarcabilă a realizat şi Ioan Socoliuc care s-a clasat pe locul 5 în proba de 50 liber.


„Această competiţie a fost ultima din acest sezon extraordinar, sezon în care s-au corectat 6 recorduri naţionale, s-au obţinut foarte multe titluri de campion naţional, iar foarte mulţi dintre sportivii suceveni au fost selectaţi în loturile naţionale ale României. Mă bucur că munca acestor copii minunaţi a fost încununată de succes şi le urez o vacanţă cât mai plăcută, pentru că merită.
Doresc să mulţumesc celor care ne sunt mereu aproape şi ne sprijină în munca noastră de zi cu zi, conducerea CSS-LPS Suceava, a CSU Suceava, a Şcolii Gimnaziale nr. 3 Suceava, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 GYM, doamnei psiholog sportiv Irina Babău şi părinţilor” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava