MOPAN Suceava

La finele săptămânii precedente, la București a avut loc primul Campionat Național de înot în bazin de 50 de metri de după pandemia cu Coronavirus. Alături de sportivii din Suceava, Paul Panait, Paula Boleacu, Ingrid Sofronea , Delia Ostafi, Oana Sauciuc și Maria Verciuc am participat în premieră pentru un Campionat Național și cu un grup de sportivi ucraineni – 15 la număr, care sunt cazați la LPS Suceava și se pregătesc la bazinul Școlii Gimnaziale Nr 3.

”Mare ne-a fost bucuria să-i putem vedea pe băieții și fetele noastre la un loc si să admirăm dăruirea sportivilor din probele de ștafetă mixte sau simple.

Această satisfacție a fost completată și de rezultatele foarte bune obținute de tinerii înotători suceveni, care și-au stabilit noi recorduri personale, unele dintre ele reprezentând medaliile la care orice sportiv visează.

Performanțe realizate la Campionatele Naționale:

Paula Boleacu a obținut două medalii de argint în clasamentul junioarelor la probele de 50 și 100 bras și o medalie de bronz la 100 bras in clasamentul de tineret

Maria Verciuc s-a clasat pe locul 2 în clasamentul probei de 100 bras și locul 3 la 50 liber  la categoria tineret

Iar Delia Ostafi, Oana Sauciuc și Maria Verciuc au obținut mai multe medalii de aur in clasamentul de tineret și de argint in clasamentul seniorilor.

În probele de ștafetă: 4×100 m liber și 4×100 mixt atât la feminin, cât și în ștafetele mixte (băieți și fete) împreună cu sportivii de la clubul Steaua București, sucevenii au mai trecut în cont 4 medalii de aur la categoria tineret, 3 medalii de argint și 1 de bronz la categoria seniori.

Mai mult de atât, sportivă Maria Verciuc va reprezenta România la competiția de înot „Multination Junior Swimming Meeting” ce va avea loc peste o săptămână in Slovenia.

Le mulțumesc celor care ne sprijină și ne sunt alături mereu în pregătirea acestor sportivi de excepție, conducerii Școlii Gimnaziale Nr 3 și conducerii LPS Suceava, doamnei Daniela Burac, domnului Cătălin Bunduc, doamnei Camelia Ciucea și centrului de wellness Omnia, precum și părinților care sunt mereu alături de ei ! ” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava