MOPAN Suceava

Timp de două zile, la sfârșitul săptămânii trecute, peste 240 de copii reprezentând 23 de secții școlare din țară au participat, la Reșița, la Campionatul Național Școlar de înot.
CSȘ-LPS Suceava a fost reprezentată de 7 sportivi în acest concurs: Ștefan Trocin, de 12 ani, Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Delia Ostafi, Ingrid Sofronea și Petriana Popovici, de 13 ani, și Teodor Plămadă, de 14 ani. La finalul celor patru reuniuni, sportivii suceveni au reușit performanța remarcabilă de a termina pe locul IV în clasamentul general al cluburilor, întorcându-se acasă cu nu mai puțin de 16 medalii, dintre care 10 de aur, 3 de argint și 3 de bronz.
Ioana Ursu a obținut 4 medalii de aur, în probele de 50 și 100 spate, 50 fluture și 50 liber, dar și una de bronz la 100 liber. Ștefan Trocin a câștigat două medalii de aur (50 și 100 fluture), o medalie de argint (50 bras) și una de bronz (100 bras), Oana Sauciuc – două medalii de aur (100 și 50 bras) și una de bronz la 100 spate, Delia Ostafi – două medalii de argint (100 liber și 50 bras) și o medalie de bronz (100 bras), dar și locul IV la 50 liber și 50 fluture, Ingrid Sofronea, două locuri IV la 50 și 100 bras, Petriana Popovici, un loc V la 50 bras și locul VI la 100 bras.
Echipa de fete 13 ani a  reușit două medalii de aur în probele de ștafetă 4×50 liber și 4×50 mixt, în prima probă fiind la o jumătate de secundă de recordul național.


„Mulțumim celor care ne susțin și sunt alături de noi mereu: conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, conducerii LPS Suceava, domnului Cătălin Bunduc și Victoria 21 Gym, care se ocupă de partea de pregătire fizică generală, doamnei psiholog sportiv Irina Anda Bodnariuc și doamnei antrenor Daniela Burac, care ne este mereu alături”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.
La aceeași competiție au participat și sportivii de la CSȘ Gura Humorului, antrenați de profesorul Gabriel Pînzaru, înotători care au obținut rezultate bune și foarte bune, reușind să se claseze pe podium de 11 ori. Daniel Corbu a ieșit de trei ori campion național, Selena Robaniuc a fost dublă campioană școlară, Ilinca Axentioi, vicecampioană la 100 m fluture, Aurora Chițac, bronz la 50 m fluture, iar Rareș Mureș a fost foarte aproape de podium, locul 5 la 100 m fluture.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava