Concert pascal
MOPAN Suceava

Brașovul a găzduit recent prima ediție a concursului de înot Cupa României. La startul competiției s-au aliniat 38 de cluburi reprezentate de aproape 200 sportivi.
Suceveanca Maria Verciuc, pregătită de profesorul Cezar Moscaliuc a avut o comportare absolut remarcabilă reușind să urce de 14 ori pe podiumul de premiere. Tânăra înotătoare suceveană a avut pieptul plin cu trei medalii, trei de aur, cinci de argint și șase de bronz.

În probele de 50, 100 și 200 metri bras a obținut medalia de aur la categoria junioare, argint la categoria tineret și bronz în clasamentul senioarelor. La 50 liber a obținut medalia de argint la categoria junioare și bronz la tineret și seniori. La 100 liber a acucerit medalia de argint la juniori și bronz la tineret, iar la 200 mixt bronz la juniori.
”Performanțele sunt deosebite mai ales dacă ne gândim la faptul Maria este în primul an de juniorat. Mulțumim tuturor celor care ne sunt mereu alaturi în programul de pregătire și ne susțin, conducerea Scolii Gimnaziale nr. 3 Suceava, conducerea LPS-CSȘ, domnului Cătălin Bunduc și Victoria 21 Gym și doamnei profesoare Daniela Burac” a declarat antrenorul Mariei Verciuc, Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava