MOPAN Suceava

România a participat cu o delegație formată din 20 de sportivi și 6 antrenori la Concursul Țărilor Central Europene la înot, găzduit de capitala Cehiei, Praga. Din lotul României pentru această competiție au făcut parte și patru sportivi de la clubul ”Nada Florilor” din Fălticeni, Aissia Prisecariu, Daria Silișteanu, Alecsia Tenciu și David Zarojanu, însoțiți de antrenorul Andrei Pinticanu. Înotătorii fălticeneni s-au remarcat în mod desoebit, contribuind la clasarea României pe locul secund în ierarhia pe echipe.

Aissia Prisecariu a făcut din nou un concurs de excepție, a cucerit trei medalii de aur în probele de 100 metri spate, 200 metri spate, ștafetă 4×100 metri mixt feminin și una de argint, cu ștafeta de 4×100 metri combinat, fiind desemnată de organizatori cea mai bună sportivă a concursului.

Daria Silișteanu și-a completat palmaresul cu trei medalii de argint, în probele de 100 metri spate, 200 metri spate și ștafetă 4×100 metri liber feminin, Alecsia Tenciu a luat aurul cu ștafeta de 4×100 metri mixt feminin și argintul în proba de 200 metri bras, în vreme ce David Zarojanu a urcat pe treapta a doua de premiere cu ștafeta 4×200 metri liber masculin.

Cea mai mare performanță a fost obținută de fălticeneanca Aissia Claudia Prisecariu, care  a primit premiul pentru cea mai bună performanță la întrecerile Concursului Țărilor Central Europene la înot de la Praga conform tabelei de punctaj FINA (Federația Internațională de Natație).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava