MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Bacău a avut loc a III-a ediţie a “Cupei Bacăului” la Nataţie. La competiţie au luat startul peste 370 de sportive.
Din Suceava au participar sportivi legitimaţi la CS Universitar din Suceava şi de la CSS-LPS Suceava: Călin Moscaliuc, Ionuţ Socoliuc -13 ani,  Victor Turluianu – 14 ani, Teodor Plămadă, Daria Lucan şi Maria Verciuc -12 ani, Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea, Petriana Popovici şi Paul Panait 11 ani, Ştefan Trocin, Cezar Neagu, Paula Boleacu şi Antonia Dattola – 10 ani, iar Andrei Andrian, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu şi Maria Moscaliuc – 9 ani .
Sportivii suceveni au urcat de 16 ori pe podiumul de premiere: de zece ori pe cea mai înalta treaptă, de trei ori pe treapta a doua şi de trei ori pe cea de-a treia, iar la finalul competitiei doi dintre ei au fost desemnaţi ca fiind cei mai buni sportivi pe categorie de vârstă – Andrian Andrei, la băieţi 9 ani şi Ioana Ursu, la fete 11 ani.
Ioana Ursu si Andrei Andrian au obţinut câte două medalii de aur, Ioana la 100 liber şi 100 Spate, iar Andrei la 50 liber şi 50 spate.
Sauciuc Oana a obţinut o medalie de aur la 100 bras şi una argint la 100 spate, Daria Lucan a luat medalie de aur la 200 mixt şide  argint la 100 bras, Ştefan Trocin, a obţinut o medalie de aur la 50 fluture şi una bronz la 50 bras, Călin Moscaliuc a luat medalia de aur la 100 liber open, Maria Verciuc medalie de aur 100 bras open, Amalia Burlacu a luat medalie de aur la 50 bras, Ingrid Sofronea medalie de argint la 100 bras şi Paul Panait – bronz la 50 fluture.
“Mă bucură faptul că la final de an sportivii noştri încă au tonus şi tratează cu seriozitate orice competiţie. Sper să fie la fel de în formă şi anul viitor” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava