Concert pascal
MOPAN Suceava

Naughty Boy a dezvăluit că va remixa cântecul lui Janet Jackson realizat împreună cu Missy Elliot – despre care se crede că se numește ´Burn It Up´ – pentru Marea Britanie, potrivit contactmusic.com. Astfel artistul o ajută pe Janet să aibă parte de o revenire reușită în muzica pop.

Interpretul piesei ´La La La´ – care a produs melodii pentru Sam Smith și Emeli Sandé, printre alți artiști – va remixa piesa interpretată de Janet cu Missy Elliot pentru clasamentul din Marea Britanie și va fi lansată înaintea noului album al cântăreței, ´Unbreakable´.

Naughty Boy – care se numește în realitate Shahid Khan – a declarat pentru ziarul Daily Mirror: ˝Sunt pe cale să încep munca la un track al lui Janet alături de Missy Elliott. Este programat să fie încă o colaborare de proporții. Sunt vremuri foarte interesante pentru cele două artiste. Voi remixa piesa pentru Marea Britanie și aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu Janet în curând.˝

Săptămâna trecută, Naughty Boy a prezentat cel mai recent single al său´Runnin (Lose It All)´, care marchează o colaborare cu Beyoncé și Arrow Benjamin, artistul fiind foarte fericit de succesul cântecului, până în prezent, mai scrie sursa citată.

Producătorul s-a împrietenit cu Beyoncé de când au lucrat împreună și își trimit mesaje constant de atunci. El a spus: ˝Sunt foarte fericit de răspunsul primit pentru track-ul cu Beyoncé. Este o persoană minunată și ne trimitem mesaje mereu.˝

Discul ´Unbreakable´ al lui Janet Jackson este programat să apară în luna octombrie și este primul ei album de studio după ´Discipline´ din anul 2008.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava