MOPAN Suceava

Ne-Yo își dorește să lucreze cu Adele și cu Sam Smith, pentru că este un mare fan al puternicelor lor voci. El a spus în cadrul unui interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Îmi place ceea ce face Sam Smith. Aștept revenirea lui Adele. Am auzit că se pregătește să intre din nou în studio. Mi-ar place foarte mult să colaborez cu ea.”

Cântărețul și producătorul în vârstă de 35 de ani – care și-a lansat recent un nou album, ‚Non-Fiction’ – a colaborat în trecut cu artiști precum Beyonce, Rihanna și Celion Dion, dar a mărturisit că preferă muzicienii britanici, pentru că aceștia sunt mult mai focusați pe partea ‚artistică’ a muzicii.

„Se pare că ei se concentrează mai mult asupra părții artistice a muzicii. Pe când în America, ne lăsăm cumva prinși de poveștile controversate, de scandaluri, de povești inventate, de tot felul de astfel de lucruri.”, a mai spus Ne-Yo, potrivit sursei citate. În cadrul aceluiași interviu, muzicianul a spus că va continua să lucreze cu Pitbull – cu care a colaborat la hit-urile ‚Give Me Everything’ și ‚Time of Our Lives’ – pentru că „pur și simplu merge”. „Este pentru a doua oară când eu și Pit colaborăm și cu siguranță nu va fi ultima dată. Nu știu care e treaba, poate e atracția noastră pentru costume elegante, dar pur și simplu merge.”, a adăugat Ne-Yo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava