• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a lansat conceptul „Lada de zestre”, care se referă la promovarea turistică a zonei. „Lada de zestre” conţine un borcănel cu dulceaţă de afine, o sticluţă cu afinată tradiţională, un ou încondeiat, un ghiveci cu un pui de arbore din specia „Tisa”, un magnet cu stema judeţului confecţionat din ceramică arsă, o trăistuţă bucovineană, un DVD de prezentare a judeţului Suceava, o hartă turistică şi un ghid cu explicaţii despre fiecare produs în parte. Preşedintele Nechifor a spus că oficialităţile care vor veni la Suceava vor primi cîte o „ladă de zestre”, dar şi că produsele vor putea fi cumpărate de turişti de la magazine specializate şi de la Muzeul Bucovinei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava