• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean, liderul PSD Cătălin Nechifor, s-a mutat din biroul de la parterul Palatului Administrativ în cel de la primul etaj, care în mandatul trecut a fost folosit de fostul şef al instituţiei, liderul PDL, Gheorghe Flutur. Din vara lui 2012 şi pînă la alegerile parlamentare, în biroul respectiv şi-a desfăşurat activitatea Alexandru Băişanu, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, şi-a deschis cabinet parlamentar într-un spaţiu de la parterul Palatului Administrativ, în biroul unde funcţiona Serviciul Contabilitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... nelu

    Asteptam mai multe de la d-nul Nechifor,daca a preluat biroul poate si o parte din energie.

  • http://SiteWeb... zuzu

    din pacate, i-a preluat si ingamfarea !

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava