• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a inspectat joi şantierele deschise la Fălticeni pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare. Tot la Fălticeni este construită o nouă Staţie de Epurare. Proiectele sînt cofinanţate din fonduri europene, iar valoarea lor este de peste 60 de milioane de lei. Preşedintele Nechifor şi primarul Fălticenilor, Cătălin Coman, au avut astăzi o întîlnire cu proiectanţii şi constructorii. Conform Biroului de Presă al Consiliului Judeţean, în cadrul întîlnirii, Cătălin Nechifor le-a solicitat antreprenorilor să respecte graficele de lucrări. El a afirmat: „Cei care lucrează în construcţii se plîng că nu sînt bani, că decontările sînt întîrziate, că s-au acumulat arierate. În situaţia de faţă bani sînt, nu avem o problemă de finanţare. Ne interesează ca la Fălticeni să fie realizat un proiect de calitate care să ţină ani buni de acum înainte”. Reprezentanţii firmei care au demarat acum două luni lucrările de extindere a reţelelor de apă şi canalizare au spus că acestea sînt realizate în proporţie de doar 7%, din cauza furnizorilor de materiale. Ei au spus că dacă vremea va permite, întîrzierile vor fi recuperate în perioadă următoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava