Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea nu este închis. Nechifor a spus că în cursul zilei de miercuri, Consiliul Judeţean Suceava a fost informat cu privire la raportul auditului efectuat de către Compania Naţională de Transporturi Aeriene SA. la Aeroportul „Ştefan cel Mare” – Suceava.

Nechifor spune că acest raport de audit arată că pregătirea profesională a personalului implicat în asigurarea serviciilor de handling a aeronavelor, precum şi starea tehnică a utilajelor şi a mijloacelor de deservire a aeronavelor, existente în dotarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” – Suceava, sunt corespunzătoare şi nu au fost înregistrate neconformităţi.

„Totodată, buletinele de analiză, emise în urma verificării în laboratorul Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene SA, a lichidului degivrant pentru aeronave corespund cerinţelor. Precizăm că acest lichid degivrant urmează a fi utilizat pentru degivrarea aeronavelor în sezonul rece 2013 – 2014. Rezultatul pozitiv al raportului de audit, efectuat de către Compania Naţională de Transporturi Aeriene SA. la Aeroportului „Ştefan cel Mare” – Suceava, demonstrează că sunt îndeplinite condiţiile pentru continuarea zborurilor pe timp de iarnă dat fiind faptul că poate asigura servicii de handling aeronavelor în condiţii optime şi de siguranţă, activităţi de degivrare, precum şi întreţinerea stării tehnice a mijloacelor de deservire a aeronavelor, existente în dotarea aeroportului”, a declarat Nechifor. El a subliniat că aeroportul nu este închis şi că oferă în continuare posibilitatea aterizării şi decolării aeronavelor private sau în regim charter.

Spre exemplu, Cătălin Nechifor a precizat că doar într-o singură zi a săptămânii trecute, pe 23 octombrie 2013, au aterizat pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Salcea patru aeronave acare aparţin unor companii din România, Rusia, Israel şi Croaţia. Şeful administraţiei judeţene a mai declarat că de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” aterizează şi decolează în fiecare zi minim o cursă în regim privat sau charter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... Acatrinei Ioan

    Domnule Nechifor o sa te iau de urechi si o sa te dau de usa aeroportului pana o sa vezi ca nu mai sunt zboruri … mincinos ordinar … Acum 3 zile m-am dus la aeroport sa imi fac o rezervare pentru data de 21 decembrie pentru ca sa petrec sarbatorile in Bucuresti si o doamna de acolo mi-a zis verde in fata ca nu mai sunt zboruri spre Bucuresti ….. eee si acum ce facem mincinosule … sincer imi pare fooooarte rau ca te-am votat nesimtitule de Nechifor ! De fapt "ordinarul de Nechifor" nu minte ! Aeroportul nu e inchis ! Mai sunt femeile de servici care sterg praful si 2 nesimtite la intrare !

  • Zizi APOSTOL

    Ei , dle Nechifor si acum in urma auditului te culci pe-o ureche?Ce intereseaza Taromul rap.tau de audit , daca practic ei nu sunt multumiti de cond.de pe aeroport?Mai bine apuca-te de treaba , lasa interviurile laudaroase si asculta ofurile Taromului.aeroportul este o chestiune de viitor care trebuie privita cu seriozitate si nu cu laudasenii si cu critici la adresa lui Flutur si a altora.Fii tu mai harnic decat el si demonstreaza odata pt totdeauna ca esti macar un sfert gospodar din cat a fost el!Succes!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava