• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai mulți membri ai Comisiei permanente comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO printre care se află și deputatul PSD de Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, se află în Parcul Natural Porțile de Fier, pentru a analiza dacă acum e momentul oportun ca parcul natural sa devina rezervație a biosferei, in cadrul patrimoniului universal UNESCO. Alături de membrii comisiei se află prefecții de Mehedinți și Caraș Severin, parlamentari din cele doua județe și aleși locali din consiliile județene și consiliile locale parte a parcului natural. ”Se pare ca încă sunt multe asperitati locale între părțile implicate ca parteneri, de aceea cred ca mai înainte ar trebui ajuns la un numitor comun. În tot cazul prezenta noastră, a celor din Comisia UNESCO sper sa fi fost de bun augur și sa deschidă calea spre un dialog real, care sa aibă în vedere și mediu și natura, dar și dorința legitima a oamenilor de a avea dreptul la dezvoltare acum. Cel mai sever handicap este lipsa unei autostrazi, asa ca și în cazul Sucevei, faci cu mașina circa 6 ore din capitala pana la aceste regiuni periferice care sunt una peste alta și frontiera externa a Uniunii Europene, Carasul și Mehedinți cu Serbia și Suceava pentru Ucraina”, a declarat Nechifor.

Nechifor analizează dacă e momentul oportun ca Parcul Natural Porțile de Fier să devină rezervație a biosferei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava