Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat în cursul zilei de astăzi că a avut discuţii cu un operator aerian low-cost pentru deschiderea unor curse internaţionale directe de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare din Suceava”. Cătălin Nechifor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în acelaşi timp vor continua şi discuţiile cu operatori aerieni din Spania. El a anunţat că în cursul lunii iulie a.c., o delegaţie din partea Consiliului Judeţean se va deplasa în Spania pentru a discuta cu operatorii aerieni care ar putea fi interesaţi să vină la Suceava. „La discuţiile din Spania vom prezenta o ofertă complexă, care va include şi turismul în judeţul Suceava, plus potenţialii pasageri pe care aceste companii îi vor avea din rândul românilor care lucrează în străinătate. De asemenea vom merge şi pe o zonă a turismului de afaceri în Bucovina, având în vedere că această zonă trebuie să se dezvolte şi aici, dar şi în Ucraina”, a menţionat Nechifor.

Pe de altă parte, el a arătat că lucrările de modernizare ale Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava sunt în grafic. Cătălin Nechifor a explicat că se lucrează la structura elastică a pistei, începându-se deja turnarea penultimului strat de asfalt. „De asemenea, săptămâna viitoare suntem convocaţi la Ministerul Fondurilor Europene pentru o discuţie tehnică cu privire la finanţarea proiectului de modernizare”, a mai spus Nechifor.

Nechifor anunţă că au fost purtate discuţii cu un operator low-cost pentru curse internaţionale directe de la Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava